Μυκάλης 5 Νέα Σμύρνη, ΤΚ 17123 | Τηλ. 210 9340344 | Email: info@danceforever.gr

SALSA

Η salsa έχει χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Παρευρίσκονται φανατικά και τακτικά σε πάρτι, κάνουν συχνά μαθήματα και δεν χάνουν ευκαιρία για χορό.
Πολλοί από αυτούς όμως, ίσως να μην γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ένα μόνο είδος salsa, αλλά πολύ περισσότερα, αφού οι κάτοικοι κάθε περιοχής προσάρμοσαν τον χορό στα μέτρα τους δημιουργώντας μια μεγάλη ποικιλία στιλ.
Δεν υπάρχει ένα στιλ που να θεωρείται «αυθεντικό». Κάθε είδος είναι ξεχωριστό, αλλά όλα έχουν ένα κοινό, την ίδια ρίζα (Κoύβα).Επoμένως, όποιο είδος και αν προτιμάτε, είστε αναμφίβολα χορευτές, το θέμα είναι ποιο στιλ τελικά χορεύετε;

Σήμερα, η Salsa χωρίζεται σε διάφορα στιλ ανάλογα με την γεωγραφική προέλευση. Σύγκριση μεταξύ των στιλ salsa δεν μπορεί να γίνει πολύ απλά γιατί κάθε είδος είναι τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Συνεπώς, δεν υπάρχει το «καλύτερο» στιλ, αλλά υποκειμενικά μπορεί ο καθένας να διακρίνει αυτό που τον εκφράζει περισσότερο.

Ανεξάρτητα από το είδος της salsa που εσείς θα επιλέξετε, η διαδικασία εκμάθησης θα είναι η απόλυτη χορευτική εμπειρία, αφού πρόκειται για έναν συναρπαστικό και πολύ εκφραστικό χορό που θα σας ξετρελάνει.